Gastouder zoeken

Geregistreerd Gastouder Geregistreerd Gastouder   SELECT Gastouder SELECT Gastouder

Dit is kenmerkend voor mij


Gezellig Gezellig    Flexibel  Flexibel    Zorgzaam  Zorgzaam    Enthousiast  Enthousiast  

Laatst gewijzigd: 13-07-2018

Een korte omschrijving van mijzelf


"Hallo, ik ben Luisa Klamer en woon in Bargeres. Sinds een paar jaar ben ik gastouder en dat doe ik met veel plezier! Het is echt genieten om te zien dat de kindjes het fijn hebben hier. Zelf hebben wij twee kinderen van 5 en 7 jaar, die het ook heel gezellig vinden wanneer er gastkindjes komen spelen.

Ons huis is een plek waar ieder kind de kans krijgt om zichzelf te zijn en te leren op eigen tempo. Voor de lange school periode die ze voor zich hebben is het hier bij mij vooral heel veel spelen en niks 'moeten', zolang het kan. We hebben hier respect voor elkaar en helpen elkaar wanneer dat nodig is. Dat is wat ik, als gastouder en als moeder, belangrijk vind.

Beneden en buiten in en om ons huis is er genoeg plek en materiaal om te spelen en boven zijn er bedjes en fijne, rustige kamers om te slapen.
Wanneer het weer het toelaat gaan we natuurlijk naar buiten! Spelen, wandelen, naar school op de fiets en met de fietskar.
Wanneer het regent verzinnen we binnen iets leuks. Knutselen voor de wat grotere kindjes, kijken en helpen met brood bakken, boekjes lezen, liedjes zingen of spelen met de poppen..

Ben je nieuwsgierig geworden? Neem dan contact op met Gastouderbureau De Hondsrug en... wees vooral welkom om langs te komen, kennis te maken met mij, en de sfeer te proeven.

Tot ziens! "

Foto's


Opvanglocatie

  Opvang bij gastouder.
  Omschrijving van de opvanglocatie:
Een gezellige woonkamer waar ruimte is gemaakt om te spelen. Met een schuifpui naar buiten waar we een omheinde tuin hebben met een kleine glijbaan, ballen en speelgoed, zandbak en een trampoline. Boven zijn er meerdere kamertjes om te slapen zodat ieder kind een eigen, vaste slaapplek heeft.
  Bij de opvanglocatie is een tuin aanwezig.
  Geen huisdieren aanwezig.
  Gezinssituatie:
Vader, moeder en twee kinderen

Tarief

 Adviestarief GOB De Hondsrug
 Uurtarief € 5.15

Opleiding en ervaring

  In bezit van een geldig certificaat Eerste Hulp aan Kinderen.
  In bezit van een geldig diploma gastouderopvang
  Soort diploma:
MBO2 Landstede, Zwolle
  7 jaar ervaring als gastouder.

Beschikbaarheid

  Beschikbaar vanaf 17-05-2018
  Leeftijdscategorieën 0-1 jaar, 1-4 jaar
DAG MA. DI. WOE. DO. VRIJ. ZAT. ZON.
Flexibel
Ochtend
Middag
Avond

Overige info

  In bezit van een rijbewijs
  Mijn burgerlijke staat is samenwonend